lördag 25 februari 2012

Söklördag!

Äntligen sök igen. Ja visst ja det var ju bara en vecka sen senast. Men det är ju så skoj! Att blogga sent på kvällen är nog inte riktigt min grej, skallen är liksom tom då ;-) Men jag ska försöka. Först ut var denne kille. Douglas dvärgschnauzer. En duktig kille som gillar söket!

DSC_0376

Douglas

DSC_0373

Det här är sökträning ur en figges perspektiv. Liggandes på marken under en massa järnbalkar.

Sen så var det min duktiga kille Walle. Äntligen frisk (inga tecken till att ha ont längre) och taggad till tusen, aldrig blir han trött heller. Min Bästaste sökhund(person). Dags för hans matte att ta tag i saker! Han är ju bara så jäkla duktig. Kärlek! Hittade figgarna galant, de borde bara varit flera än 4 så att han nån gång kanske skulle bli trött han¨med. Men han blir iaf tillfreds med tillvaron efter en sökträning.

DSC_0381

Här kommer han i full fart in med rullen då han hittat figgen inne i röret till vä i bild. Han sprang rakt genom hela röret minsann!

DSC_0384

Godis och pussar hos figgen vid påviset!

DSC_0385

Figge nr 4 fanns i skogen!

Dags för Ramos då! Duktig har han blivit han med. Fast han tröttnar lite fortare än de andra ;-)

DSC_0405

Full fart ut på påvis.

Så lilla Yris då. Spännande att se om den unga damen klarar av att jobba under höglöpet och dessutom sitt första löp. Hon har ju varit rätt så låg här hemma. Men attans vad hon jobbade bra. hon har verkligen förstått det här med söket. Då ska jag nog se till att miljöträna henne massor. Idag jobbade hon i miljön som den värsta räddningshunden. Med tanke på att hon inte varit med så många gånger på den här sökträningen så får man minsann vara nöjd!

DSC_0410

Nosen är minsann på!

DSC_0411

Här är det en. Lägg märke till hur hon hoppat upp på järnbalken.

DSC_0413

Matte jag hittade en till!

DSC_0415

Matte det är en inne i röret också!

DSC_0388

Sån här vy kan man se när man är figge.

Jag är så stolt över mina hundar. De är ena riktiga arbetsmyror alla 4 så det så!

Inga kommentarer: