onsdag 15 februari 2012

Farbror Fjäsk

Tror att Yris första löp kommer vilken dag som helst för den Gamle Kungen är verkligen Farbror Fjäsk. Ojojoj, ni skulle se. Han kan verkligen det här med att fria fint till sina damer!

Då blir det väl snart en väldig konsert här i huset! Pip och gnäll på den ena och skäll i några dagar under höglöpet på den andre. Ja fast än är det ju inte igång men vilken dag som helst skulle jag tro. Då får vi se om Yris löp triggar igång Loppans löp. Det vore ju himla bra isf. För vi bara väntar ju att hon ska paras. Min första kull som uppfödare. Det ska bli så spännande!

Idag blir det hundpromenad i stan. Men först ett möte på jobbet!

Så ett meddelande till allmänheten: Lämna gärna en kommentar när ni ändå är här och kikar!

Ha en bra dag!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Hej svejs från Skåneland.

Länge sedan jag var inne och läste. Mycket som händer i livet med byte av jobb, två hus (varav ett renoveringsobjekt), två håriga hundar och två tonåringar...då vet man att man lever ;-)

Spännande med alla valpar både från far och dotter ;-)

Kramar
Camilla, Tikko och Alicia

Anonym sa...

Hallå där!
Ja, jag får väl lämna ett tass avtryck att vi varit här och kikat. Alltid lika roligt att läsa din blogg. Blir inspirerad av att läsa om hur du tränar sök och spår med hundarna.

Hälsningar Marita & Wall-E i Oxelösund
www.dogshits.se

Anonym sa...

Hejsan !
Kul att vi kan ses live helgen !!/tant Brun

Hanna sa...

Väntar med spänning på att få veta vilken hane du valt till Loppan! :)

Måste säga att det är skönt med kastrerade tikar också så man slipper galenskaper från hanhundar när dom löper... Saknar inte den perioden. ;)