söndag 12 februari 2012

En underbar helg

Den här helgen har varit helt underbar! Mina barn har varit hemma och vi har firat en del födelsedagar. Johan, Elin och min mamma fyller år i februari månad och när alla ungarna för en gångs skull var hemma så passade vi på att fira alla på samma gång. Hipp, hipp HURRA!

DSC_0071

Idag har vi varit ute åtminstone halva dagen. Tidigt i morse så tog Walle och jag en gå/jogga runda. Soligt och fina ca –6, inte en kotte i farten. Så skönt! Men oj var har min kondis tagit vägen ;)

När de andra vaknat så tog vi en frukost tillsammans. Tänk vad man uppskattar att få sitta samlade vi bordet, ja den största han var ju på sitt håll förstås. Sen packade vi in oss i bilen. Tog med oss skridskor och en hund, Loppan. Dags att premiäråka skridskor på Lillfjärden. För er som inte känner till vår stad så är det en liten sjö som ligger mitt inne i stan. Där plogar man upp en bana de vintrar isen är så bra att den håller. Banan är 1 km lång. Lyxigt med en så fin isbana mitt i stan. Ringrostig var man förstås. Men efter ett par varv så gick det riktigt bra! Fyra varv blev det idag. I morgon gissar jag att åtminstone jag har träningsvärk :))

DSC_0077

DSC_0106

DSC_0124_redigerad-1

DSC_0137

DSC_0172

DSC_0182_redigerad-1

När vi kom henm var det dags för Gandalf och Yris att få sin beskärda de av den vackra vinterdagen. Här kommer lite bilder från deras bus på gården. Bara så ni vet det så har det varit + 4.9 i solen mot vår vägg som vetter mot söder.

DSC_0205

DSC_0224

DSC_0234

DSC_0240

DSC_0229

DSC_0230

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig dag ni oxå har fått njuta av idag. Blir riktigt avund sjuk på den plogade isbanan ni har mitt i stan. Kanske vi skulle ha en wheatenträff i Hudik så vi fick åka spark och skridskor. Ja visst, jag menar det, vad säger du?

Wheaten Barbro sa...

Det var ju jag som skrev och glömde skriva mitt namn ;=)))))