onsdag 25 januari 2012

Tungt

Ja ibland så känns livet rätt tungt. Då får liksom hundträningen läggas åt sidan. Hur än gärna jag vill så orkar jag inte, iaf inte på eget initiativ. Men vi kommer igen det lovar jag!

Vintern har kommit med både snö och kyla. Känns både bra och mindre bra. Gillar ju snön men inte kylan. Tur iaf att vi inte fått lika mycket snö som de senaste åren utan alldeles lagom med snö. Hittills ska väl tilläggas ;)

Måste iaf berätta lite om den lilla Yra hunden……. Hon är bara så (h)underbar. Precis som jag önskar att en vovve ska vara :)) Hon är snäll och vänlig mot alla, hon har hela tiden en svans som viftar. Hon skäller inte när det kommer nån på gården (fast alla de andra skäller som dårar). Hon är snygg, hon håller på att få en fantastiskt fin päls. Hon gillar att arbeta, vilket är en av hennes absolut bästa egenskaper. Hon älskar att leka och kampa. Hon lär sig saker snabbt! Hon älskar iaf snö och vinter och hon är ingen fryskruka. Skönt!

DSC03632_redigerad-1 Här som 9 veckors valp. Sötnosa <3

Visst alla mina hundar har massor med goda egenskaper. Men för det första är ingen som Kungen, han är #1 alltid i alla lägen. Men Yris temperament kan jämföras med Gandalfs och det är inte illa det.

Jo ALLA 4 har goda egenskaper och jag är stolt över mina hundar. Njae inte att de hoppar på alla som kommer hit……. Men annars så är de ALLA bara helt underbara!

Hej då!

1 kommentar:

Tes sa...

Det är en härlig flock du har, både fyr-och tvåbenta! Hoppas det tunga har suddats ut och att allt är bra med nu! Kram på er från oss!