onsdag 4 januari 2012

2012

Undra hur detta År 2012 kommer att bli. Det finns iaf en hel del planer för detta år!

  • Valpplaner smids….. Kommer att presenteras inom kort.
  • Viltspårprov kommer att bokas. Spännande!
  • Handlerkurs för Gerard blir det igen, redan i februari. Yris blir med om hon inte löper då vill säga.
  • En lydnadskurs blir det för mig och Walle. Canis förstås.
  • Så hoppas jag på sökläger också Canis! För dom kurserna är bara BÄST!
  • Sen så har jag bestämt mig för att bli EGO. Det känns otroligt bra!

Ja det var iaf en bra början tycker jag :))

Några få utställningar kommer det att bli. Mest för att få en bedömning på var och en av hundarna så att det liksom exteriört blir “godkända” för avel. Sen har jag ju en som inte gillar själva grejen med utställning. Önskar att det fanns ett alternativ till utställning en sån gång. En domare att gå till för att få en “godkänd” exteriörbedömning. Det vore nåt det! Kanske man ska lämna i en motion på det till SKK? ;))

Så kommer vi ju att träna på som vanligt med viltspår, sök och lite lydnad. Ska bli så skoj att verkligen komma igång igen.

Kramen!

1 kommentar:

Camilla sa...

God fortsättning på det nya året!
Ja, tänk alla dessa smällare. Här i Helsingborg så är det faktiskt förbjudet att smälla raketer om det inte är nyårsafton och fram till 04.00 på Nyårsdagen. I övrigt krävs tillstånd. På en kvällspromenad i mellandagarna stötte vi på ett gäng ungdomar 12-14 år som gick runt och smällde raketer och smällare. Alicia och Tikko är ju inte alls rädda och de smällde inte när vi möttes, men lite tur att man har ansiktsminne... en förälder blev uppringd av undertecknad... förbjudet att smälla den aktuella dagen och dessutom minderårig. Att köpa ut till minderåriga kan leda till böter och fängelsestraff... mamman visste inte var hennes som hade varit och gjort, men han hade precis kommit hem och stod i köket...och skulle få sig ett samtal. Hoppas bara att det hjälper...
Stora kramar från Skåneland.
/Camilla, Tikko och Alicia