onsdag 16 november 2011

Lingonris

Här  är det rena rama sjukstugan. Jag är förkyld och Loppis hon har förmodligen nån slags magsjuka. Hon kräks och har diarré. Eller så har hon ätit nåt olämpligt. Kanske kattbajs………….Det verkar ju som att kvarterets katter har vår gård som toalett. Vilket ogillas som fan….. Jag är heligt förbannad! Så nästa katt som jag ser som uträttar sina behov på vår gård vet jag inte vad jag gör med…….. Hoppas nån terrier kan hjälpa till……

Jag har har terapipysslat när jag varit hemma och varit sjuk. Gjort klart lovikkavantarna (och börjat på ett par nya).

DSC04508_redigerad-1

Jag har gjort en hjärtformad lingonkrans till ytterdörren. Nöjd med den är jag också!

DSC04511_redigerad-1

Walle var med den ena dagen i skogen då jag plockade lingonris till kransen. Han sköter sig som vanligt exemplariskt. Går att ha lös var som helst. Håller koll på sin matte. Om inte inkallningen är 100% så är den iaf 95% skulle jag tro.

Nu räckte ju inte lingonriset till mer än en krans så dagen efter tog jag med mig Yris till skogen. Men henne har jag tillsvidare långlina på. I träningssyfte förstås. Jag vet ju inte riktigt om hon kommer varje gång jag ropar på henne. Riktigt hyfsat gick det ju, hon håller bra koll på matte. Men jag testar emellanåt att kalla in henne. Ibland måste hon påminnas lite med ett lätt drag i linan. Men då kommer hon som ett skott. Mera träning behövs minsann. Men när hon kommer är hon riktigt skojig för då “duttar” hon på handen för hon har ju lärt sig handtarget.

Inga kommentarer: