måndag 3 oktober 2011

Vad gör vi nu för tiden….

För det första vill jag säga till skåningar och annat löst folk ;) Vi har inte snö i Norrland, inte än….

Ja vad gör vi nu för tiden? Inte mycket. Vi har tagit ca 1 veckas vila från all träning. Eller? Njae inte riktigt. Jag har ju tränat lite apportering med Walle iaf. Han har hittat tillbaka till sin fina apportering utan tugg. Gullkillen!

Idag var jag på valpkurs med Yris. Hon är så mysig den tjejen, ska helst hända nåt hela tiden. Så länge det gör det så gillar hon läget. Lite farligt nära stress bara. Påknappen har vi hittat men var stänger man av den här modellen?

Jag oroar mig inte, den kommer jag att hitta :) Hon är iaf en väldigt härlig liten tjej. Jag tror att hon kommer att bli riktigt rolig att jobba med.

NU börjar jag bli på det klara med vad jag ska pyssla med för hundaktiviteter. Sök, viltspår och lite annat smått och gott. Rallylydnad kommer jag nog att prova på med Loppan tror jag!

SONY DSC

 

Idag körde jag lite lydnadsträning med Walle. Apportering med bus, fritt följ och inkallning körde vi. Funderar så smått på att träna in lydnadsprogrammet för räddning. Kanske blir det den tävlingsgren vi ska köra?

Tjolahoppsansa :))

Inga kommentarer: