måndag 24 oktober 2011

Gnällmåndag!

Idag ska jag passa på att gnälla lite. Hade anmält mig till en “provapåkurs” i uppletande. Två gånger har jag använt mig av arrangörens kontaktformulär. Har min anmälan registrerats, NEJ.

La ett inlägg på FB om saken och vips så var man välkommen på kurs. Grejen var ju att det var sent på lördag kväll som jag fick svaret och kursen var tidigt på söndag morgon. Så jag struntade helt enkelt i den kursen :((

Skickade sedan en blänkare om att just det kontaktformuläret inte alltid funkar som det ska och att man då och då bör logga in på den sidan som distribuerar formuläret. Skickade sedan en test. Tror ni nån svarat att det kommit fram? Nope…….

Nu blir det till att fundera på klubbyte för min del! Synd att man precis löst medlemsavgift!

Ser iaf att man ändrat lite på anmälan. Visst man använder sig av formuläret men har lagt till att “om du inte fått en bekräftelse på din anmälan, maila Webmaster”. Bravo man lär av sina misstag, så ska det vara!

Annars så har vi inte tränat nåt alls jag och Walle har ju varit i Ö-vik hos E. Sen så har jag jobbat hela helgen.

Längtar efter att få träna lite så  jag hoppas att jag kommer upp i tid idag så att jag kan hitta på nån träning iaf. Ja nu törs man väl ut i skogen iaf på vardagar för då har väl alla halvblinda älgjägare slut på sin ledighet. Nu är det väl helgjakt som gäller tills kvoterna är fyllda.

Har en plan för inkallningsträningen och en plan för uppletandet. Uppletandet verkar ju vara nåt som t.om de hundar som tävlar SM inte är så bra på. Men min Walle han ska bli bra på det med så det så!

Längtar efter en Caniskurs så att jag tror att jag ska kolavippa. Tänk att det är det enda kursandet som ger mig nåt överhuvudtaget nu för tiden.

Japp så var gnällandet slut. Nu ska jag söva.

Natti natti!

Inga kommentarer: