torsdag 29 september 2011

Lite konstigt känns det allt

Inga barn kvar här hemma, lite konstigt känns det allt. Fast det är ju naturligt. Ungarna ska ju lämna boet när de är flygfärdiga! Fast visst längtar man efter dom!

Idag har jag varit ledig och haft all tid i världen att ägna mig åt mina hundar. Ja lite nytta har jag också gjort. Städat garderoben i hallen (tänk vad kläder man samlar på sig), veckohandlat, dammsugit, torkat golv och bakat en god och nyttig limpa. Yris och Gandalf fick följa med matte till stan för att veckohandla. När vi kom hem fick de vara ute på gården och busa en stund. Gammelgubben leker en liten stund med Yris sen får hon vackert roa sig själv. Så skoj att se när de leker, han är ju så snäll och klok med henne.

  DSC03989

En härlig skogspromenad tog jag med Loppan. Hon behöver lite egentid med matte. Hon är så himla låg efter sitt senaste löp. Lillgumman. Nästa löp ska hon paras och sen ska hon steriliseras. Ingen hund här hemma  ska behöva må så dåligt som hon gör under och efter sina löp. Hon är så himla duktig på promenaderna min Loppa. Hon är lugn och drar inte det minsta i kopplet. Det som var intressant i skogen var ju förstås lite viltspår.

SONY DSC

Senar på kvällssidan tog jag med mig Walle för en stadspromenad. Syftet med den var hundmöten. Vi fick faktiskt 4 såna denna kväll och det fixade han finfint. Han börjar bli som vanligt igen. Skönt! Nu har jag iaf bestämt mig. Det vore väl fasen om vi inte skulle kunna komma till tävlingsstart vi också. Nu blir det till att träna lite varje dag.

DSC_0412_redigerad-1

Hej Svejs

2 kommentarer:

Gun sa...

Men snälla nån, ni har väl inte redan snö!!!???
Gun

Camilla sa...

Jag, säger det samma - det är väl en bild från ett annat år...??? Stora kramar från Skåneland.