tisdag 21 juni 2011

Vecka 24

Har varit dålig på att uppdatera bloggen. Men här kommer en sammanfattning av v. 24.
På måndagen satte jag mig på ett tåg här i Hudiksvall och på tisdagens morgon “landade” jag i Emmaboda där jag möttes upp av Kickie fr Kennel Villa Rosa för bilfärd hem till dem. Där hämtade jag hem min nya lilla wheatentik Villa Rosas Yris. En riktig sötnosa med rent irländska linjer :)) Vad det blir av henne det får framtiden utvisa.

Hudiksvall

Hässleholm

Alvesta

Lilla Yris på centralen i Stockholm

Tågresan gick bra. Yris var hur cool som helst. Åt t.o.m med mat i vimlet på centralen. Nu ska hon bara introduceras i flocken också. Just nu är hon mest med Gandalf som är värsta, bästa lekfarbrorn och hur snäll som helst.

Gandalf och Yris

Helgen gick i utställningens tecken. På lördagen inoff på Hudiksvalls KK. Walle ställdes med mycket bra resultat och en finfin kritik. HP, BIR och BIG 2. Det kändes ju riktigt bra det!

Walle HP, BIR och BIG 2

På söndagen drog jag och Walle till Avesta för officiell utställning. Gick ju bra det också. Excellent och sen oplacerad i konkurrensen. Nöjd med resultatet är jag ju. Men Walle är ju inte så förtjust i andra wheatenhanar så skoj vet jag inte om det var.

Dessutom mår han inte så bra. Äter dåligt, vill inte ha godis så nåt som felas är det ju. Blir det inte bättre får det bli ett veterinärbesök.

Utställning är kanske inte min grej? Det ska vara perfekta frisyrer (det finns väl en hund där under som iaf domaren klämmer och känner på). Jag åker inte massor med mil för att frisera min hund och dessutom betala dyrt för. Nä jag friserar själv med varierande resultat. Jag älskar mina hundar trots att de inte är perfekta på nåt sätt. Men de är ena riktiga arbetsmyror minsann. Det gillas :))

5 kommentarer:

Tes sa...

Uppenbarligen gjorde dy ju ett bra jobb med klippningen. det gick ju hur bra som helst! Grattis!!! och grattis till nytillskottet också förstås! Vilken spännande tid du har framför dej nu! Måste vara hur kul och spännande som helst! Det där med utställningar håller jag med om totalt. Det är ett meck och fix och don innan man åker för bara några minuters show. Herregud! Vet inte om jag tycker att det är värt det. Klart är att jag och Faxen inte tyckte att det var det roligaste i livet direkt! Nej, tacka vet jag skogen! ;-) Kram till dej och dina myror! :-)

Kerstin sa...

Stort Grattis till dig och din fina Walle till resultatet på utställningen...håller med dig helt o hållet! Synd att han inte mår bra...
Ännu mera Grattis till lilla Yris..spännande det ska bli och träffa henne!
Kram

Annika sa...

Grattis till lilla nytillskottet Yris! Vad spännande, valptiden är ju så härlig! Hon ser väldigt söt ut, och kavat! :)
Hoppas Walle snart mår bättre!
Kram från Annika, Meja och Axa

Camilla sa...

Hej!
Stort grattis till framgångarna i utställningsringen. Gick ju fin-fint!
Och lilla Yris, supersöt! Stort lycka till. Hoppas Walle-pojken snart blir bättre igen. Det är inte skoj när man famlar i mörker - för de kan ju inte säga var det gör ont. Tikko har ju sina skov från Anaplasman allt emellanåt och de försöker ju dölja det i det längsta.
Kan meddela att Alicia överträffar alla brukshundarna i spårarbetet. Nu gäller det bara lydnadsbiten också..., men det är ju så mycket roligare med själva skogsarbetet.
Kramar från Skåneland.

Irene´s hem och trädgård sa...

Vad duktig du är!! Han är ju sååå fin:))Grattis! Vad mysigt med en liten bebbe:)) Såååå söööt!
Kramizar Irene