torsdag 9 juni 2011

Så nyttigt

Att få gå spår som nån annan lagt.

Igår så drog jag och A till skogs med våra hundar. Jag hade men mig Prins Walle. Resten fick stanna hemma. Ibland så behöver hundarna egentid med matte. Loppan är ju fortfarande konvalescent och Gandalf får följa med nästa gång.

A hade varit ut för några timmar sedan och lagt våra spår. Så himla bra att få gå spår som nån annan lagt för då finns ju inte en chans att jag själv styr hunden. Som han spårade denna kväll. Han ångade på som ett lokomotiv i spåret. Med nosen i marken och i ett alldeles lagom spårtempo. Han tog vinklarna fin fint. Spåret gick dessutom över en väg och där gjorde han det riktigt bra. Kollade liksom av vägen, att inte spåret fortsatte längs den . Sen fortsatte han över vägen och i spåret igen.

Så nöjd ed Walles spårarbete denna kväll :)) Spår draget med klöv, utan blod, ca 500 m lång på en tid strax under 10 minuter. Duktig kille!

Tack A för att du la spåren i förväg! Lyxigt kändes det att bara få ta bilen åka ut och gå ett spår och åka hem igen. Du A nu “beställer” vi anlagsprov ;))

2 kommentarer:

Tes sa...

Ojojoj!!! Så himla duktig han är din Walle!!! Det där provet klarar ni galant!!! Lycka till! ;-)

Hanna och hundarna sa...

Härligt och roligt när hundarna går så bra i spåret! Skickar iväg en lyckospark till anlagsprovet! :)