söndag 3 april 2011

En svart eller en flerfärgad?

Nu är det långt mellan uppdeteringarna. Ja det händer ju inte så mycket heller. Den där jäkla vintern dröjer kvar. Fast igår så smälte det massor med snö, skönt. I morgon blir det sökträning och jag återkommer med rapport efter vi tränat klart. Längtar till skogen nu!

Har spanat in en snygg kille till Loppan. Hoppas på att det blir så som jag tänkt. Det är en MYCKET intressant kombination. Ja vi får se... Det lilla livet bör ju meriteras utställningsmässigt också. Innan dess väntar massor med träning.

Har också funderat en hel del på hund i framtiden. Det finns ett par raser som intresserar mig mer än andra. Inte aktuellt i nuläget men i framtiden. Ja vad det blir det vet jag inte men jag vill definitivt testa nåt annat än en terrier att jobba med. Inte för att jag på nåt sätt tycker att de är svårare än andra utan för att jag vill prova nåt mera! Men en eller två wheaten kommer det alltid att finnas i min hundflock :))
Blir det en sån?


Eller en sån?


Ja just nu lutar det åt den svarta! Är så nyfiken måste lära mig mera innan iaf! En tik ska det iaf bli! Ja den som lever får se!

1 kommentar:

Anonym sa...

Eller kanske båda....