fredag 15 april 2011

En gnagande oro

Igår mitt på dagen verkade det som om Wallemannen inte var riktigt kry. Gick inte sätta tummen på vad som var fel. Han och jag tog ju vår joggingrunda på fm, visseligen verkade han lite låg redan då men i övrigt som vanligt. Nä nåt är fel men vad???? Verkade inte ha ont nånstans inte må illa. Han äter, dricker, kissar och bajsar. Bra det så länge. Men nåt är fel men vad? Han brukar ju skälla rätt ordentligt när det kommer en bil på vändplanen vid vårt hus och kommer det besökare så är nog han den som varnar mest av hundarna. Inte ens det......

Han är ju den hund som sover med oss på nätterna och i natt har han de gånger han hoppat upp i sängen varit lite stel tycker jag. Han har legat väldigt nära. Visst det gör han annars också men det märks att nåt är fel. Idag på morgonen var han ordentligt stel i bakdelen. Han får nu vila över helgen och är han inte bättre på måndag så blir det veterinären då. Mattes ögonsten!2 kommentarer:

Annika sa...

Men lilla Walle-mannen då! Hoppas att vilan gör succé och att han snabbt blir bra igen! Man märker så väl på dessa wheatens när de inte mår riktigt bra. Meja blir likadan - från att ha superintegritet så vill hon plötsligt trycka sig intill och vara riktigt nära hela tiden! Ser nästan ut som om hon säger: "ta bort det onda, matte"! Hoppas det bara är lite ömma muskler efter träning!
Ha en mysig helg!

Kerstin sa...

Uschans då...så tråkigt att klimpen inte mår bra! Hoppas att han blir piggare efter några dagars vila...
Snart är det nog bart i skogen och det ser vi fram emot!
Kram ♥