torsdag 3 februari 2011

På jakt

Ja jag är på jakt.... Efter en tik och en fodervärd. Behöver en till tik om jag nu ska hålla på med avel. Samtidigt så kan jag inte ha flera hundar hemma då jag anser att man också måste orka att erbjuda dem vettig sysselsättning. Då menar jag inte promenader varje dag utan även aktivering av allehanda slag. Hur andra gör det struntar jag i ....

Har kollat på ett ställe men där gick jag på en mina.... Ja inte är jag ledsen för det vi har väl alla vår tro på det vi gör. Så även jag. Det finns fler uppfödare och fler tikar. Känner bara att det brådskar lite. Gammgubben blir ju 7 snart och det är ju honom jag vill använda som pappa :)) Kollar runt lite och ser vad jag kan finna.

Samtidigt så spanar jag efter tilltänkta kavaljerer till Loppan. Sen får vi se om hon uppfyller kraven för avel. Det återstår ju en del saker där bl.a HD rtg. Vilket det snart är dags för! Håll ett par tummar och tassar för oss då!

Gandalf 6v
Visst blir man sugen på valp när man tittar på bilder från när de var små :))

3 kommentarer:

Lotta sa...

Lycka till med dina planer! Hoppas att du hittar en tik som passar ihop med Gandalf. Kram Lotta

zabina sa...

Jag håller tumme att du hittar både tik å en riktigt bra fodervärd.Tyvärr växer dom väl inte på träd....
Tänk vad åren går 7år på mannen Gandalf.
Gratta store sonen på födelsedagen,attans va dom växer, i kapp oss då...hahaha
KramZ

Barbro sa...

Hejsan på er alla!
Ja tänk va åren går fort. Ja visst blir man sugen på valp då man ser Gandalf som försöker att knyta bort balansbrädan ;-)

Lycka till med alla dina planer, vi kommer att följa er via bloggen.
// Kramar från Oss Babbsan & Neddus