lördag 1 januari 2011

Året som gått och ett Gott Nytt År

Så var det då 2011. 2010 är slut. Nu borde det väl komma nån slags resumé av det gamla året. Ja vad ska man säga. På hundfronten har det ju varit på glädje och sorg.

2010 började inte så bra.Walles HD röntgen visad B+C. Då försvann vi från räddningen. Ja i den gruppen blev det liksom 10 små negerpojkar. Bara en endaste fick godkänt till slut. Om man ska säga nåt positiv om den tiden så var det väl att jag har lärt mig massor om hund. En stor sorg blev det iaf för mig att inte kunna ta mig till målet.

Walle och jag har ju tränat en hel del under året men inte tävlat nåt. Men det kommer.... Nu har jag iaf bestämt att det kommer att bli brukset vi ska hålla på med. SÖK förstås. Så vi tränar vidare.

Gandalf ställdes ut ett par gånger den sommaren och det gick ju bra. Matte måste nog gå en handlerkurs.... T

Loppan ställdes en enda gång på en inoff utställning. Fick mycket lysande kritik. Den domaren hade inte sett en så lovande wheatentik på väldigt LÄNGE. Så varför ställs hon inte mera då? Vi jobbar på det och vi hoppas att det ska funka under det här året. Hon är ju lite skeptisk till såna som hon inte känner. Annars så har ju hon tränats i söket hon med. Riktigt lovande är hon i skogen. Skulle behöva komma igång med lydnaden där också!

Diva har flyttat till fodervärdsfamilj i Uppsala. Nu hoppas vi att det går bra! Visst är det ledsamt men det var ett måste. Tikarna kom absolut inte överens och jag måste göra ett val.

På en av årets sista dagar fyllde jag år och 2010 fyllde jag dessutom jämt. En trevlig födelsedag med uppvaktning av nära och kära!

Hösten 2010 har varit mycket omtumlande. Dottern har ju tagit klivet upp i damernas U18 landslag i hockey. Så spännande för oss alla!

Ja det här blev en mycket kort version av året som gått. Nu ser vi framåt mot ett bra 2011. Då är dessutom tanken att kennelns första valpkull ska födas :))

3 kommentarer:

Lena sa...

God fortsättning på er!
Spännande med en valpkull?!
Vi tänker testa agility med Allis om vi kommer med på någon kurs i vår.
Ha det så bra, vi träffs kanske i utställningsringen ...
Lena & Sara

Annika sa...

Ett spännande 2011 ligger framför er med valpkull! Lycka till!

Kul att läsa om ert år med både glädje och sorg! Ha det gott!

zabina sa...

Valpkull jösses va skoj.
Ha det gott uti Rogsta,nästan så man längtar tillbaks...klok blir man efteråt...
KramZ