söndag 9 januari 2011

2011

Ett nytt år ha startat! Det har varit en bra början på det här året. So far so good :))

Jag är numera en lycklig ägare till ytterligare en wheaten........ Wallemannen är numera mig egen hund :)) Känns otrolig bra. Har ju haft honom på foder hittills men som sagt nu är han min på riktigt!

Har ju en hel del planer för det nya året. Loppans höfter ska röntgas. Hoppas på ett bra resultat där. Så att jag kan ta min efterlängtade valpkull. Ev. kommer jag att köpa in ytterligare en tik till min kennel. Den ska inte bo hos oss utan hos fodervärd. Finns det nån därute som kan tänka sig att ha en wheatenik på foder så hojta till!
Hoppas dessutom på att de startar en ny räddningskurs i distriktet för det skulle jag verkligen vilja göra med Loppan. Hon har en sån naturlig nyfikenhet som man verkligen borde göra nåt vettigt av! Dessutom är hon en riktigt duktig sökhund hon med!

Walles höfter ska också röntgas om. Håll tummarna för ett bättre resultat då. Det kommer att göras rätt så snart.
Han ska förstås göra MH under våren då tanken är att vi ska tävla han och jag...... Om matte törs vill säga. Vi har övergett lydnadsklass och inriktar oss på brukset i ställe. Han är ju en sån duktig sökhund. Så det kommer att bli vår gren.
Han ska ju dessutom ställas ut lite mera under det kommande året.

Gandalf kommer att ställas ut några gånger han med. Han är numera en riktigt sällskapshund. Hoppas förstås att det finns nån mera som är intresserad av att använda honom i avel. Hans valpar har fått ett utmärkt temperamet. Är glada och positiva, nyfikna, arbetssugna, föremålsintresserade och en del av dem riktigt snygga. Skulle ju själv vilja ta en valpkull efter honom men har ju ingen passande tik. Vet nån hur det brukar gå till att leasa en tik så hör gärna av er till mig på mail

Ja det var lite om vad som kommer att hända under det kommande året. Så vi har en hel del hundäventyr att se fram emot!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Grattis till din "nya" hund! Ska bli så spännande att få träffa honom igen!
Låter som att du har superhärliga planer...och tävla i sök låter som en toppen ide´.
Håller tummar o tassar på att det går bra när det blir röntgen igen!
Vi ses snart hoppas jag!
Kram kram..

zabina sa...

GRATTIS TILL EN EGEN WALLE.
Å ERAN SKRISKOPRINSSESA,SOM SOPAR BANAN MED DOM FLESTA....
En date till veckan skulle sitta bra om tid finnes...
KramZ