söndag 12 december 2010

Löp och sök

Ja, Loppans löp har ju gått in i höglöp vilket gjort de 2 hannarna i huset helt galna. Den ena, den gamle han har pipit från dag ett och det som händer nu med honom är ett intensivare pip. Om det nu går. Jo då det gå jag lovar. Den yngre mannen han har varit tyst till hon kom närmare höglöp och in i det. Då började han skälla och det har han nu gjort i snart 3 dagar. Måtte det bli tyst snart annars kanske jag annonserar ut rubbet på blocket till en billig penning eller kanske det tom står BORTSKÄNKES. Nä skämt åsido, men trött blir man iaf.

Igår (lördag) så hade vi iaf bestämt oss för sökträning. Asfaltverket såg ut som ett bra ställe då det är plogat där. Walle hade jag med mig och han var nog lite förvirrad och hade fortfarande Loppans goda dofter i sin nos. Men trots det gick det så bra. Fyra figgar nemas problemas. Jo han kanske var lite störd av lukterna han hade i nosen hemifrån. Men han utförde iaf sitt arbete. Är så snabb att ta rullen hos figgen och kommer numera med den ända in till matte. Matte försöker mer och mer tänka tävling.

På onsdag är det dags för kurs igen för mig och Walle. Vi har ju tränat lite på läxan iaf och det går riktigt bra!

Tjoho nu ska jag jobba lite också!

3 kommentarer:

zabina sa...

Hej
ja löp är som det är med blandad flock..Måste säga att Wiggo har inte låtit som en råbock denna gång,han är som ett plåster på brudarna ,får han sitta bakom galler då hörs han med råge..
Ha det gott
Visst funderar man på blocket i mellanåt..starka funderingar.
KramZ

Camilla sa...

Åh, jag kan nästan höra hur det ringer i öronen. Pust! Hoppas Loppan snart är på väg ur det hela. Imorgon bär det av till Stockholm för en dags kurs i jobbets tecken. Tikko och Alicia får vara hos dagmatte sålänge.
Kram
Camilla

Hanna och hundarna sa...

Höglöp är inte roligt. Tur att vi "bara" har en som löper, men det räcker mer än väl för Hugo. Han bara sitter och piper non stop då...