söndag 5 december 2010

Läxan

Som ni ser så tränar vi på läxan


Som ni ser så tränar vi på läxan. Det går riktigt bra! Det enda som ska finslipas är ju när han kommer in i fotposition så rullar han apporten lite i munnen. Inte varje gång men ibland. Men det ska inte vara så nån gång överhuvudtaget. Så det jobbar vi på. Han kan iaf hämta apporten från olika håll och komma in med den och sätta sig i fotposition och lämna på mitt kommando. Bara nån mer i familjen är hemma så ska vi filma lite och lägga ut så ni får se. Walle han är en MYCKET läraktig hund han :))

Egentligen så skulle jag vilja ha tränat sök i helgen. Elin och jag var till skogen och rekade lite samtidigt som vi plockade lite granris som ska bli fina kransar! Bättre sent än aldrig kan man säga om det! Visst är det en hel del snö men nog går det träna lite iaf med lite god vilja. Nån kunde inte, nån ville nog inte och nån svarade inte...... Så då blev det inget då :(( Ja nu dröjer det väl till efter nyår innan folk och fä har tid och lust till träning igen! Jag får nog försöka få familjen att figga om det ska bli nåt! Imorgon tar jag med mig åtminstone en hund och far till skogs för lite spår i djupsnö det ska bli spännande!

Loppan borde gå in i höglöp vilken dag som helst och sen kanske det blir slut på GNÄLLET från vissa hundar i flocken. Det vore skönt det!2 kommentarer:

Camilla sa...

Efter en intensiv jobbe-veckan utan hjärngympa för de fyrfotade så blev det så äntligen spår i snön i söndags - två utmattade och nöjda hundar hade vi liggande på mattan hemma sedan.:-) Jätteduktiga var de båda två - ca 500 meter spår på öppen åker, fem apporter till Alicia och fyra till Tikko. Alla fick vi med oss hem :-)
Kram från ett ordentligt snötäckt Skåneland.

Barbro sa...

Hejsan Hudik !
Nu är vi på G igen efter ett uppehåll.
Så söt Wallemannen är där han sitter med apporten.
// Gävle hälsningar Babbsan & Neddus.