lördag 25 december 2010

Heja Sverige!

Så har det då varit julafton. En trevlig sådan som alltid. Tänk så mycket stök man pysslar med innan, så vips så är kvällen över. Ja det är ju som det är men rätt så mysigt med allt arbete före också.

Hundarna fick givetvis julklappar de också. Tänk så olika de kan vara. för Walle och Loppan så var innnehållet i paketet det som lockade mest. Men Gandalf den gubben han gillade mest att öppna paketet. Att desarmera papperet i molekyler det är skoj tycker han. Innehållet är en bisak.

Länge är det sen jag skrev nåt här. Har liksom inte hunnit med då den senaste tiden varit rätt så omtumlande.

Har varit med dottern till Kristinehamn och kollat när hon spelat Regionsturnering för tjejer födda 95-93. Bodde då hos moster G och hennes man C i Karlskoga. TACK för gästfrihet och god mat!
Fått besked om att Elin kommit med till JVM i damhockey. Som hon slitit och kämpat med hockeyn i alla dessa år så var väl det här en fin julklapp :)) Tänk att få representera SVERIGE i ett världsmästerskap, endast 15år gammal. Mycket omtumlande för hela familjen. Tack till ALLA som trott på henne och medverkat till denna framgång! JVM spelas i Stockholm 1-9 januari 2011.

Diva har på prov flyttat till en fodervärdsfamilj i Uppsala. Om det går bra så kommer hon förstås att bo där permanent. Vi får hoppas att det går bra! Visst är det ledsamt men det här är den absolut bästa lösningen för henne.

Snön har vräkt ner i flera veckor nu (känns det som) och snödjupet är säkert över metern. Efter snön kom då kylan. Temperaturen ligger på -20 och under det också mest varje dag. Så att träna hund utomhus är inte att tänka på. Så vi tränar i köket. Kan ju inte säga att vi ligger i men det blir ju lite då och då.
Gandalf och Loppan tål kylan bättre än Walle, han vill inte alls gå nån längre promenad då han mest studsar på 3 ben då vi är ute. Känsliga är hans tassar för denna extrema kyla. Kanske skulle han ha skor...

Nu blir det till att jobba ett par nätter sen ledig i 2 veckor. Ska bli så skönt.

God fortsättning till er alla..... önskar

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Ser att ni haft en trevlig jul...lika här. Kyla eller snowstorm, thats the question, undrar vad man tycker minst om...
Grattis till Elins framgångar, så roligt för henne och er!
Må så gott resten av helgerna och om vi inte ses innan nyår så önskar jag er ett fin nyårsafton.
Kram kram...

Camilla sa...

God fortsättning, som sagt, och stort grattis till Elins framgångar. Ni måste ju vara helt otroligt stolta över denna duktiga tös. Vi håller tummarna här nere i Skåneland inför JVM.
Alicia och Tikko fick också vars ett paket, men Alicia försökte sno ett paket redan på lillejul (den var adresserad till Victor 11 år och visade sig innehålla en godisklubba), men se det upptäckte jag i tid, så paketet (bara lite naggat i kanten) lades tillbaka under granen, och sedan låg hon och passade paketen utan att röra - duktig flicka!:-)
Kramar från Skåneland.

Annika sa...

Gott Nytt År, önskar vi er!

Diva kommer säkert att få det bra på nya stället! Ja, det är nog det bästa för alla och hon fäster sig snart vid nya familjen!

Fantastiskt kul med Elins framgångar i hockeyn! Att som 15-åring får vara med och representera JVM i hockey - det är helt otroligt bra!


Ett gott slut och ett fantastiskt 2011 önskar vi er!