onsdag 10 november 2010

Arlanda t.o.r

En liten Loppa i gången mellan parkeringen och treminal 5 på Arlanda

"Mamma ge mig godis då jag är ju duktig!" Sitter "fot" ju :))

Nu drar jag till husse, han med kameran.
Ja i måndags for vi till Arlanda för att hämta Elin som kom från Ryssland då. Med på resan var Loppan.
Syfte: MILJÖTRÄNING
Men vilken duktig tjej hon är. Klarade hundmöten galant. Plan som startade bekom henne inte det minsta. Den tjejen är inte ljudkänslig precis. Kanske en aning stressad av den ovana miljön med,massa människor, bilar, hissar och en massa betong. Men attans vad nöjd jag är med henne. Sen att hon dessutom blivit riktigt snygg gör väl inget det heller!

Att det mesta som är nytt går bra med den tjejen tror jag faktiskt beror på att jag tränat nästan bara passivitet med henne, under hennes första levnadsår. Så ni uppfödare glöm inte bort att förmedla att passivitet är nåt man MÅSTE träna med sin wheatenvalp. Ja andra raser också. Men för en wheaten är det väldigt lätt att gå upp i stress iaf om man har en med lite "motor/on" i :))

Efter ett försenat plan från Moskwa så kom hon då äntligen. Vår isprinsessa som uppfyllt det mål hon hade med turneringen i Ryssland att göra sitt första landslagsmål. STORT när man är 15 år :))

Vilken tur att det inte var idag vi skulle hämta henne för nu ärdet vinter och mycket snö iaf här!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Kan tro att du är en stolt mamma!
:-)
Jag är en stolt uppfödare till lilla Loppan och hennes syskon! Alicia gjorde sitt MH i söndags med toppen resultat! Löste alla situationer hon ställdes inför. Jättestolt är jag - denna veckan har varit intensiv med heltidsjobb, kvällsmöten med skola, uppfödarutbildning, barnens läxor, och mannen i annan land, så jag får se när jag hinner uppdatera hemsidan med resultat och bilder - Stefan tog massor - vi hade med oss den tysta kameran denna gången.
Stor kram från Skåneland.

zabina sa...

Grattis till eran Elin å resten av famely.Ståpäls kan man säga va.
kramZ