fredag 20 augusti 2010

Nästan som vanligt

Ja nu börjar allt bli sig likt med Gandalf gubben. Han är piggare. Äter vanligt torrfoder igen och det funkar bra! Han orkar mera, gick den "vanliga" 3km rundan igår. Visserligen lite trött på slutet men han orkade. Tar nog några dar till innan han är i "vanlig" form. Men det har ju gått åt rätt håll och han är ju nästan sig själv igen :) Vilket känns hur bra som helst då han verkligen var riktigt illa däran. Hade vi inte åkt in den där dan vi åkte då vet man inte riktigt hur det hela har kunnat sluta då han var rejält intorkad med ordenlig mental påverkan.

Jag velar hit och dit hur jag ska göra med Walle, tävla eller inte tävla. Vill gå en Caniskurs i brukslydnad isf. Men just finns inga kurser planerade här i länet, så vi får väl an si. Kan ju läsa i boken också. Fick rådet att tävla sök med honom då han verkligen är en så duktig sökhund. Kanske kanske kanske vågar jag mig på detta....... Känner mig som en velpotta ;))

Finns det någon som är sugen på hund? Så har jag en tik till omplacering/fodervärdsplacering. Kontakta mig via kontaktformuläret på min hemsida, skicka med ditt tel nr så ringer jag upp :)

Trevlig helg på er!

4 kommentarer:

Annika sa...

Skönt att läsa att Gandalf är bättre! Otäckt när dessa kära blir dåliga!

Här brukar vi alltid säga till varandra att vi ska se tävlingarna som en erfarenhet och en träning inför kommande tävlingar. Se det så och ge dig ut och tävla, vetja! Walle verkar så duktig!

Trevlig helg!

Kerstin sa...

Velpottan...SÖKTÄVLA!
Skönt att älsklingsgubben mår bättre...
VI ses snart, ha en härlig helg!
Kram

Lena sa...

Hej, det var väl skönt att Gandalf är bättre.!
Nu har Allis äntligen löpt färdigt, den här gången var Rufus helt knäpp, pipit från dag 1 till 21, han fick vara borta en dryg vecka men det var lika när han kom hem igen,phuu...

Ha det bra
Lena

Camilla sa...

Jätteskönt att Gandalf börjar likna sig själv igen.

Jag instämmer med övriga talare - ut och tävla! Vad kan hända? Man kan inte mer än komma sist;-) Vilket jag inte tror att ni gör.

Alicia har lekt med en igelkott och det blev lite blodigt på ena benet. Tösen hamnade i bandage och vi slog vad här hemma om hur länge det bandaget skulle sitta kvar - men se jag förlorade. Hon pillade bara bort lite bomull som stack ut - övrigt bandage intakt. Bytte förband idag och det ser ut att läka fint. Skönt.

Stor kram Camilla, Alicia och Tikko