fredag 16 juli 2010

Borde väl ha bloggat lite

Snart en hel vecka sen sist jag skrev nåt. Ja så himla mycket har det väl inte hänt. Har mest slappat med sol och bad. Det är ju min sista semestervecka och då vill jag verkligen inte göra nånting. Fast jag har ju tränat lydnad med Walle ett par kvällar. I onsdags med K och igår var det ju torsdagscafé på klubben. Rätt många där och tränade och trevligt var det. Walle sköter ju sig bra med lydnaden och det går framåt. Start i Lkl I i augusti, nu är det bestämt!

Loppan fick träna igår på klubben med några okända som en del i hennes träningsprogram. Gick bra kan man säga. Sen var vi också på lydnadsplan och fuskade lite i lydnaden. Komma in  fotposition kan hon snabbt som bara den om man belönar med leksak. Ja hon börjar också bli rätt klickerklok och bjuder en del beteenden. Sitt, ligg, stå och fotposition är det hon bjuder snabbt som ögat om det inte kommer nån belöning.

En kväll tog vi Loppan med för ett bad i havet. Ja inte är hon den som simmar loss precis. Blir osäker när hon tappar fotfästet med bakbenen. Då ställer hon sig resolut upp på dem och ser lite gullig och samtidigt rädd ut. Här kommer lite badbilder.

Visst är hon söt min lilla Loppa?

Inga kommentarer: