måndag 7 juni 2010

Varför backa när man kan se framåt?

Var ju på kurs i fredags, en mycket bra kurs vars innehåll jag funderat lite på sen dess. Grundfärdigheter enligt klickermetoden har ju Walle och jag med oss i bagaget. Börja om med vissa saker kanske är befogat om man inte är nöjd med dem som de är. Det har jag ju t.ex gjort med ställandet vilket också resulterade i ett bra resultat. Hittills kanske man ska tillägga.

Vissa saker som vi nött på länge också som sitter som en smäck vill jag inte repetera mera. Kontakt under baklängesmarsch är en sån grej. "Pallen" en annan. Nä, nästa gång utgår jag från mig andra från sig. Apporteringen tänker jag fortsätta med där jag befinner mig inte börja från början, det tar alldeles för lång tid, jag vill ju tävla snart. Den lilla vändningen han gör av apporten i munnen den struntar jag i ;) Jag jagar inte 10or fast visst är det ju fint med höga poäng men någon lydnadschampion kommer jag aldrig ha i min ägo. Jag har inte heller de ambitionerna och framför allt inte den tiden. Vi tränar vidare där vi är och behöver vi backa så gör vi det men behövs det inte så gör vi det inte heller.

Loppan kan iaf tigga fint när husse käkar frukost

Borde verkligen anmäla mig och Loppan till en klickerkurs. Ja så blir det nog ;)

1 kommentar:

Annika sa...

Hejsan! Nu har jag läst ifatt, och du har verkligen varit flitig med bloggandet på sista tiden! Tiden har inte riktigt räckt till för att surfa runt på mina favoritsidor - men jag ska försöka ta igen det nu! Jag gör som du, bloggar för skrivandets och dokumenterandets skull, men visst blir man glad om det man skriver gör att någon känner för att lämna en kommentar.
Så duktiga ni är med träningen och kursandet! Kul att läsa!
Ha det gott!