söndag 9 maj 2010

Konfirmation


Den här helgen har tillbringats med familjen. Dottern har konfirmerats Det var en vacker högtid i en mycket vacker kyrka, med den vackraste av alla vackra, Elin. Kyrkan som ligger mitt här i byn där vi bor är stor och ljus, en av de vackraste tycker jag. Efter högtiden så serverades det mat hemma hos oss. Grillat kött och kyckling, klyftpotatis, tzatziki, tacodipsås, sallade med fetaost, tomatsalsa, hembakt matbröd och till efterrätt päronkladdkaka med vispgrädde. Maten gjorde succé kan man säga. Det blev nästan som hos Emil, det stora tabberaset :). Recept på marinad, bröd och kladdkaka kommer så småningom på receptsidan. Tack till alla som kom och delade dagen med vår familj.

Hundarna har då av förklarliga själ inte alls fått nån rolig aktivitet de senaste dagarna. Tur vi har en rätt stor inhägnad tomt så att de iaf kan dra ut på bus med varandra emellanåt.

1 kommentar:

Annika sa...

Ja en så vacker konfirmand! Förstår att du är stolt moder och jag förstår också att du haft fullt upp att göra inför detta! Tänk vad åren går fort och vad barnen växer upp - det är bara vi som fortsätter att vara lika unga! ;)