onsdag 28 april 2010

Life must go on

Livet går vidare utan min älskade bärbara dator. Att sitta i "lillrummet" med den stationära är inte alls lika skoj. Kanske går det att rädda mina bilder. Just nu ser det lite ljusare ut. vi får se. Måste köpa en extern hårddisk så kanske det går tanka över det jag vill spara. HOPPAS!!!!!

Igår var jag med dottern till Sundsvall för lite shopping. Tänk, inte en endast hundpryl köpte jag! Dottern köpte skor men fick inte tag på nån klänning till konfirmationen Ja det är väl bara att söka vidare. En TV-bänk till dotterns rum. 295:- på IKEA. Rena fyndet. Ja lite handlat blev det iaf.

Idag har jag och lilla fröken Loppan varit och gått promenad i stan för miljöträningens skull. Det flyter på bra. Hon är så himla duktig och det går bättre och bättre för varje gång vi miljötränar. Hon går fint vid min sida, drar inte det minsta i kopplet. Bryr sig inte om andra hundar. Kort sagt det går jättebra. Hon har verkligen "växt" på sig.

Senare idag så blir det hundträning av annat slag. Återkommer med det senare.

2 kommentarer:

Camilla sa...

Hmm, min kommentar ifrån igår kom inte in...provar idag då.

Inte kul med datorhaveri - håller tummarna för att du kan rädda bilderna. Här rustar vi också för konfirmation till helgen. Hoppas att jag inte glömt något. Kläder hittades efter diverse pust och stön i söndags, att shoppa är inte Carls melodi (inte min heller - för övrigt - i varfall inte kläder...) men vi fick inhandlat lämpliga kläder och vi var fortfarande vänner när vi kom hem. Det du!;-)
Alicia och jag blev två i aktiveringskursens lilla agility-tävlan. En "vägran" när matte började bli lite trött i slutet och missade att visa var Alicia skulle hoppa...Hon är snabb som en vessla och jag hinner inte med i tunnelpassagerna (där jag vanligtvis hinner med ett framförbyte om så behövs med hennes mor).
Kramar från oss i Skåneland
Camilla, Alicia och Tikko

Piakvinnan sa...

Ajaj, inte kul alls med datakrasch. Digitala bilder i all ära, men de är lika lätta att bli av med som att ta. Hoppas det ordnar sig.

Här börjar snön äntligen ge vika på vår skuggiga tomt. Det finns hopp om livet!