lördag 17 april 2010

Ja jag säger då det!

Vi tackar och bockar till Camilla och Lotta med tillhörande hundar som grattade G igår på hans födelsedag. Till de andra 29............................
Visst det är baksidan med att blogga. Att en del aldrig nånsin lämnar en kommentar. Att man inte vet vem som läser. Fast en del vet jag ju om. Fast eftersom de läser så finns väl en nyfikenhet och ett intresse för det jag skriver. Nog om detta.

Igår hade jag en riktig mysdag. Gjorde vad som föll mig in och idag gör jag likadant. Tränade en stund med Walle. Det går riktigt bra. Loppan stod uppbunden under tiden. Hon gjorde inte mycket väsen av sig. Visserligen sysselsatte hon sig men hon pep inte ett endaste dugg. När det så var hennes tur att träna så gick det riktigt bra. Vi tränade på sitt och sitt kvar. Duktig och läraktig är hon tjejen.

Har efter en hel del tankar hit och dit beslutat mig för att inte tävla med nån av hundarna. Det finns trevligare saker att göra. Tävla är liksom inte min grej. Sen så länge det finns ett moment som heter platsliggning där praktiskt taget vad som helst kan hända ffa i de lägre klasserna. Så struntar vi i tävlandet. Så blir det. Vi fortsätter att träna som tidigare men nån tävling blir det inte. Utställning är fasen så mycket roligare.

Tjo ho!

2 kommentarer:

Lena sa...

Hej och Grattis i efterskott till Gandalf från Rufus & Allis!!
Härliga bilder på honom.
Brukar läsa lite då och då och följa Loppans färdigheter,hon verkar vara en duktig tjej.
ha det bra
Lena

Anonym sa...

Håller med, platsliggning är ett elände!!
Kram/ Annika o Roy