onsdag 31 mars 2010

Vinterkräksjukan

Ja så var det min tur då. 10 år sen sist så man ska väl inte klaga. Men för det är det lika överjävligt och en riktig nära döden upplevelse. På jobbet är ytterligare 8 arbetskamrater sjuka,stackars oss.

Hundarna tycker inte att det är särskilt skoj då de fått vara inne hela dagen och först när lillmatte kommit hem fått komma ut för rastning. En del hundar har hållit mig sällskap i sängen. Det är ju mysigt iaf. Walle han snarkar som den värsta tjockisen han. Han som är så mager. Tips önskas för att få upp hullet på ett par av hundarna!

Hoppas att man kryar på sig snabbt!

Tjingeling på er!

3 kommentarer:

Annika sa...

Ja, hoppas verkligen att du kryar på dig snabbt! Kräksjuka är det absolut värsta jag vet, finns inget som gör mig så ynklig och nära-döden-upplevelse är bara förnamnet! Inte kul nu till påsk heller, som är en riktig mat- och godishögtid!

Axa äter ett högenergifoder, riktigt rikt på omegatrefetter från vet. Håller hennes hud och päls i god kondition och hullet uppe. Meja får tvärtom, ett lightfoder från vet för att hon ska få vara slank. Tyvärr tycker jag att det märks lite på hennes päls. Men hon är mätt, pigg och nöjd!

Krya på dig, som sagt!

Kerstin sa...

Nämen va fan...nu måste du krya på dig vi ska ju sikta mot tian nästa vecka...hahahaha!
Hoppas verkligen att du blir frisk!
Kram och GLAD PÅSK!

Piakvinnan sa...

Hej där! Men fy vad fruktansvärt. Hoppas du kryar på dig snart.

Och Glad påsk önskar vi hela familjen Wheaten!