onsdag 3 februari 2010

Tröttsamt

Nä nu önskar jag att detta förb....de löp vore över. Den ena hunden sköter sig alldeles utmärkt men den andra, den yngre hannen Walle han går fasen snart inte ha i möblerade rum. Far omkring som en dåre snusar och luktar, flåsar som den värsta sexgalningen. När han är bakom grind och Loppan är med oss i köket då skäller han som en besatt. Nu jäklar blir det citrondoft i nosen. Vore han min skulle resan till veterinären redan vara inplanerad :)) (säger jag nu iaf). Tur att Diva är p-sprutad så man inte har 2 som ska löpa. En vecka kvar ungefär och kanske ett par till jobbiga dar då hon luktar som godast.

Snöat har det gjort igen och de enda ställena att gå med hund på är efter vägar och gångvägar. Skoterspåren är så lösa så man sjunker ner en del. Då blir det lite för jobbigt tycker jag. Snödjupet är mera än 1m. Minns inte alls när det var så himla mycket snö senast. Igår kväll var det - 20 och ikväll är det -2. Snacka om temperatur växlingar. Det enda som är bra med snön är ju att det isolerar huset bra.

Har iaf tränat lite med Walle och apporten i köket. Han gör ibland alldeles rätt och varken vänder den eller tuggar på den. Men då är det mycket hjälper. Nu ska dessa bantas bort. Känns drygt. Eller kanske man inte ska lägga så himla mycket krut på det? Är tävling min ambition? Längtar efter sökträning!

Hej svejs!

Inga kommentarer: