fredag 26 februari 2010

Snö och planering

Fy sjutton nu snöar det igen :-( NU vill jag ha VÅR. Ut i skogen träna sök, lägga spår, bara strosa. Vara rädd för björn ja t.o.m det överväger just nu. Vilken jäkla vinter. Ja just nu är det ju varmt iaf, bara -4. Rena rama värmeböljan. Ja ljuset återvänder ju så lite bättre är det ju :-)

Igår så så var jag och K & K till M i Bjuråker och planerade! Vad planerade vi då. Ju vi ska ju på kurs till de berömda paret Svartberg i april. Träna lydnad, bo på vandrarhem, dricka vin, äta chips och godis, prata hund, prata hund och prata hund. Ja träna lite hund ska vi ju också hinna med. Ska bli så skoj. Igår så planerade vi det mesta. Det är ju bara detaljer som ska finslipas. Hundar som ska tränas lite mera så att man iaf är lite förberedd. Ja majoriteten är väl det men inte jag. Jag som egentligen inte vet vilka ambitioner jag har med mina hundar. Men klart är det iaf att Walle ska med. Ska jag satsa på träning och kanske tävling så är det med den hunden. Han är ju så himla följsam och läraktig. Lite mera fart önskas kanske. Fast jag är ju inte heller speciellt fartfylld ;-) ! Så vi passar väl för varandra.

"När man är en björn med mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som verkade vara riktigt idé-aktig inne i hjärnan, är helt annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på." Citat Nalle Puh

Kramen och trevlig helg!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Tack för igår...nu ser man fram emot några dagar i april.
Jag längtar precis som du efter vår och allt roligt som följer med!!!!
NAtti natti!

Wheaten Barbro sa...

Tack för grattis från er i min blogg. Vad avundsjuk jag blir då jag läser att du ska kursa för Svartberg. Kent är en helt underbar människa. Om det skulle bli något återbud så vill Neddus & Jag ha första tjing på den platsen.