torsdag 18 februari 2010

Lite mera miljöträning

Igår tog jag med mig Loppan och Gandalf och for för att miljöträna dem lite. Gick med Loppan i stadsmiljö. Tog ut lite pengar ur bankomaten på Storgatan. Nyttigt för lilla fröken att stå stilla där det rör sig en hel del folk. Det syns verkligen att hon blir osäker men det gör så att hon håller sig stilla nära mig. Inget morrande mot de som gick förbi iaf. Skönt. Sen tog vi ett par svängar upp och ner på Storgatan, fast det var ju inte mycket folk ute precis. Men en del iaf. Tog sen en promenad efter Lillfjärden tillbaka till bilen. Fåglarna som samlas där var det väldigt skoj att sätta fart på. Ja det tycker iaf jag att det inte gör så mycket. Vi fick också till ett par hundmöten. Det däremot fixar hon galant, då skvallrar hon för mig och då blire belöning. Klick och godis. Säga vad man vill om denna lilla dam med lättlärd är hon, ja förutom på tandvisningen då!

Gandalf fick en promenad på nytt ställe idag. Sen sov han hela dagen och kvällen så det var nog nyttigt för honom med lite nya kissfläckar att lukta på :))

En tur till affären blev det också. Handlade lite ingredienser för att kunna baka lite gofika. Dottern fyller ju 15 på lördag. Storjänta.

Ja damkronorna förlorade ju stort mot Kanada och det var ju dir som att hälla bensin på brasa. Kritiken hårdnar. På Aftonbladet sågas de av både reportrar och läsare. Nu tror jag inte egentligen att det är tjejernas fel. Vem har tagit ut laget? Vem tränar dem? Vilka förutsättningar har damerna mot herrarna? Vad jag vet så är det endast en tjej som "lever" på sin hockey. Bland herrarna är det 100%. Det är ju en hel del skillnad i förutsättningarna, ELLER HUR?

Och till er som aldrig sett Småstadsliv,säger jag kolla på det på youtube så får ni se hur vi lever i Norrland.

Ha det bra! Själv drar jag strax till jobbet :)

Inga kommentarer: