lördag 16 januari 2010

Klipptider


Ja här är det ungefär som hos frissan. Svårt att få en tid för klippning. Walle så iaf ut som en hårboll med man. Han är den av hundarna som verkligen får som en man runt halsen . Ser nästan ut som en lejonhane.

Med tanke på att han sover i sängen med oss så kan man tycka att det var dags för ett bad. Så igår åkte han i badet. Idag var det då dags för genomkamning av pälsen. Drygt arbete. Men som man bäddar får man ligga. Ja i det här fallet tog detta tid. Knutar och massa elände. Lite håröm är han också den lille mannen. Ja efter en hel del kammande så var pälsen fin. Dags för saxen då!

Ja inte är jag nån fena på detta, men det går bättre för varje gång. Tur det inte blir nån utställning snart....... Länge höll jag på. Till slut var Walle så trött så han la sig ner på bordet. Ja då var det ju så gott som klart så det gjorde inte nåt. Han är ju bara för go den killlen!3 kommentarer:

Annika sa...

Han blev finfin, tycker jag! Vilken vacker lyster i pälsen!

Wheaten Barbro sa...

Va duktig du är. Själv ska jag beställa hem Annika så hon får frisera min juvel. Kolla på min blogg.......... Jag har pussat på småttingarna hemma hos Keen On.
// Kram på ER från Oss.

zabina sa...

Bra jobbat bara några kvar...hörs Z