lördag 2 juni 2018

Vi har kursat

Hilda och jag har gått kurs för Jessica som har företaget Game on Puppy
Alltid lika spännande att gå kurs för nån man aldrig gått för tidigare. Skulle träningen gå ihop med mitt hundtänk och mina hundar? Så här med facit i hand så kan jag säga att jag är mer än nöjd. Alltså vilken instruktör. Hennes sätt att träna hund tilltalar mig så otroligt mycket att jag känner mig rent av lyrisk. Nu ska det tränas.
Jag har satt upp mål för min träning. Ska numera också vara noga med vad varje träningspass ska leda till. Planera- dela upp steg för steg- vad gör jag om det blir fel- belöning och belöningsplacering.
Jag ska dessutom dokumentera varenda träningspass. Så borde jag väl anmäla till tävling?

Hilda och jag tränar på en del av det
som ska bli momentet framåtsändande
Tänk att jag dessutom har en sån smart hund som Hilda. Det visste jag inte ens om själv 😉
Sigge han ska tränas han med. Kanske får han bli en brukshund? Eller kanske en lydnadshund? Ja vi får se han ska iaf få gå en Noseworkkurs inom kort. Vem vet kanske han blir en Nosework hund? Hur som haver så kommer jag att försöka träna min egen hjärna till att bli en tävlingshjärna också. Kanske borde jag gå en kurs i tävlingsmentalitet? Äsch det gäller väl bara att tävla och tänka att jag tävlar för att hela tiden nå bättre resultat. så hoppas vi att min lilla knut i magen löser upp sig.

Nu har jag iaf checkat ut från jobbet i 4 veckor. SEMESTER heter det visst.
Den ska tillbringas hemmavid med familj och hundar. Ska vila i min oas och så ska jag träna hund.Inga kommentarer: