tisdag 15 september 2015

Gör ett litet försök igen!

Är ju inte så pigg som många tycks tro. Efter sökträningarna blir jag i regel LIGGANDE raklång i soffan i två hela förbannade dagar. Suck. Så jäkla trött på detta! Men jag vill ju verkligen träna med min Prins. Så jag får väl se det som att det är värt det. Tror iaf att man måste försöka hålla sig igång efter bästa förmåga.
Nu vet jag att sjukdomar och sjukdomars väggar inte går att jämför så därför gör jag inte heller det. Med det vill jag säga att jag är rätt trött på de som jämför...... Det är ju ingen mancold jag har drabbats av precis! Nog om det!

Ja som sagt så försöker jag träna Walle efter bästa förmåga och övning ger faktiskt färdighet. Han har verkligen blivit duktig på lydnaden nu när vi fått kontinuitet i träningen. Söket ska vi väl inte glömma. Där är han verkligen SÅ duktig!! Så jag ser verkligen fram emot att tävla och hoppas att jag orkar med hela biten. Både sök och lydnad.
Ska träna lite kedjor fram till tävlingen. Så blir det ju en träningstävling till helgen som jag också ser fram emot.
Den är det vi i sökgruppen som håller i. Det är lite glest med anmälningar men i dagsläget är det i varje fall 3 i appell och 2 i lägre. Det är brukslydnaden som ska köras. Sen ska det förstås fikas och grillas körv i bästa Zorroanda!
Där får man väl iaf ett mått på var man ligger till lydnadsmässigt också!
Det enda som egentligen betyder nåt just nu är att vi har kul Prinsen och jag. Ja det har vi också.

Sen så kommer jag bara jag blir piggare att köra igång lite lydnadsträning med Sigge också. Tror han kan bli riktigt bra faktiskt. Men vi kommer förstås att köra bruks och troligtvis spår. För det är han en fena på.

Kram och ta vara på varandra!


Inga kommentarer: