söndag 31 maj 2015

Söklördag och morsdag

Lördag och sökträning. Fint väder, fina vänner och bästa hundarna. Kan det bli bättre? Knappast?? Jo det kan det ju! Alla sökträningar avslutas ju med korvgrillning! Underbart lyxigt kan man säga!
Åtta hundar körde vi och det gick som i ett huj alltihop. Tid att värma hunden ordentligt och att varva ner den också. Känns faktiskt oerhört viktigt! Så idag fanns det ju tid för lite fotografering också! Vilket ju är så himla skoj!

Walle i sökskogen

Walle körde jag med denna träning. Ska försöka komma igång med Sigge lite mera nu framöver. Hilding flyttar ju snart och då kommer det ju att finnas lite mera tid för att träna Siggepojken också.
Ny sökruta en riktigt kul sån faktiskt.
Vi gick ut som ekipage nr 5. Walle gjorde en riktigt bra träning denna lördag. Fasen vad jag älskar denna whetepojke! Underbara hund.
På den ena sidan var det inte allt för lätt att hitta figgarna.tror vinden liksom gjorde lite som den ville där. Men trots lite svårigheter så ger han ALDRIG nånsin upp den duktige killen!
Fina sökslag! Fina påvis! Skogslydnaden tar sig den också! Älskade vovve!!
Hoppas hoppas hoppas att jag orkar ta dig till tävling denna säsong!

Men utan bästa sökkompisarna hade vi aldrig kommit så långt i söket som vi verkligen gjort, hittills.
Nu tränar vi i varje fall momenten för lägre sen får vi se vad som händer framöver. Ibland blir tyvärr livet inte som man tänkt sig!
BTW så har vi hittat GODISET med stort G. Det som Walle verkligen jobba häcken av sig om han får!

Om ni inte testat detta så gör det.

Nu får ni alla ha en fin Morsdag, med tårta, blommor och paket!


Inga kommentarer: