torsdag 9 oktober 2014

Oj vad tiden går.

Två hela veckor har det gått sedan de små liven kom. Kan man göra annat än att svämma över i sitt hjärta. Så fina, underbara ljuvliga små varelser. Man kan sitta länge i valplådan och bara titta. Olika personligheter.Ettan hon är liten och lite otålig. Hade den lägsta födelsevikten. Kommer inte mjölken tillräckligt fort så blir det rätt högljudda protester. Ökar fint i vikt.


Tvåan han var den som var störst redan från början. Hade svårt att suga och behövde en hel del amningshjälp.Men sen så, bara han kommit på hur det skulle går till då jäklar. Han äter när han äter och är STÖRST och TYNGST.


Trean, mitt mirakel. Han som kom som en riktig eftersläntrare 16,5 timme efter tvåan. Han är den som är på G. Snart på benen. Rätt så ivrig och förbaskat envis.


Loppan är en underbar mamma, rädd om sina små. Snart så kommer hon att ha massor att göra. För det står inte på förrän de är på benen alla 3.
För mig är det som en stor förmån att få vara med dessa tre i sin start på livet. Hoppas att jag kan lägga en fin grund för dem så att de blir fina vuxna individer. Att de kommer till ägare som förvaltar dem väl på deras resa genom livet.

De andra hundarna får stå tillbaka lite just nu. Men förra helgen så var jag och Walle i varje fall på sökträning. Så länge sedan han gjorde ett sånt jäkla bra träningspass. Raka fina skick så klockrent alltihop!
Min bästa träningskompis är han!

Nu plugga, sen hundträning!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina valpar!! Tänk att de kan vara så olika till utseende trots att de har samma färg och teckning, spännande att se hur de kommer att se ut när de växt till sig.
// Anna Ekstedt

Christina sa...

Hej Anna! Vad kul att du kikar in här :)
Ja visst är dom söta och en lagom stor kull blev det!
Länge sedan jag såg dig.
Jag antar att du har det fullt upp med jobb, hästar och tävlingar.
Ha det bra!