lördag 24 maj 2014

Solsken

Efter en 3 dygns resa to hell, 72 jäkla fucking timmar vaknar jag en solig morgon UTAN migrän!!!! Lyxliv!
Då återstår bara baksmällan idag då. Den botar vi med vatten och vila. Ett ovanligt stort och jobbigt anfall denna gång. Men det här har jag ju levt med i hela mitt vuxna liv.... Ett dolt handikapp som ingen som inte är drabbad vet hur det är att leva med. De gånger jag varit hemma från mitt jobb pga av detta är lätträknade, trots att det här är en regelbunden återkommande huvudvärk. Eller varför säga huvudvärk? Det är nåt helt annat det! Har man vanlig simpel jäkla huvudvärk ska man inte klaga alls...
Dessutom får jag under dessa anfall ett enormt sockerbehov och det jag stoppar i mig då.... Suck! Det gör säkert inte huvudvärken bättre..... Igår var den värsta dagen, kulmen. Trodde huvudet skulle sprängas! Tror att blodtrycket var HÖGT!!!Det här är det enda som kan hålla min smärta nere. Tyvärr så tål jag ingen migränmedicin.


Men nu mår jag bra!

Av förklarliga själ så vilade jag och hundarna igår!
Idag så kanske jag drar ut till skogen och lägger ett appellspår till Walle och ett viltspår till Loppan. Så nöter vi lite lydnad på det. Låter spåren ligga till kvällen och går dem då! Om jag orkar....

Ska anmäla Yris till utställning och Walle till tävling. Så hoppas vi att vi kommer med då!

Igår när jag ändå hade tid så tog jag tag i det som komma skall. Loppan, parning, kommande valpkull, Det som ska bli så spännande och skoj!!
Kollade igenom hennes MH på avelsdata, bilder och filmer därifrån. Alltså vilken mentalt stabil hund hon är! Sen har hon också sina brister och det är definitivt inget jag hymlar med.
Hane är bestämt sedan länge och hans MH är också riktigt bra! De har faktiskt rätt så olika MH så jag hoppas att kombinationen blir perfekt!
En sak är säker jag och hanhundens ägare TROR benhårt på den här kombinationen. Det här kommer att bli trevliga arbetsamma hundar med en supernos. Ser jag att nån vill använda nosen tidigt och mer än de andra så kanske den får stanna här hemma ;)
Jag kommer att presentera stamtavlan på de blivande valparna bara parningen är gjord! Nu väntar vi på löpet som verkar vara på G .......!


Inga kommentarer: