lördag 23 mars 2013

Mitt i natten

Lite kort om hur han mår min Kung.
Benet slänger lite ibland. Han verkar inte ha så speciellt ont. Han kan inte hoppa in i bilen, eller upp i favvofåtöljen på egen hand.
Han ÄR långt ifrån bra, ja inte ens bättre.
Han ska äta sin antiinflammatoriska medicin några dagar till. Är han inte bättre på måndag så ska vi försöka få tag på en hundortoped.
Eller så får det bli en specialistremiss till Strömsholm så att manfår en CT eller MR gjord på det benet.
Jag känner att jag verkligen måste ge allt för att han ska bli bra.
Det som dessutom är xtra jobbigt är att han verkligen vill kunna röra sig som vanligt men inte kan.
Han som är så pigg har ju MÅNGA år kvar.
Min Kung, Min Tappre Krigare, Min Bäste Vän i Världen!


Sen till nåt helt annat! Röntgade Yris förra fredagen, HD och AD. Har väntat hela veckan på svaret. Ja i alla fall har jag väntat sen onsdagen vilket ju är helt rimligt. Nope, inte ett svar!
När jag då ändå var inne m G så bad jag dem att kolla om det var nåt fel med bilderna och sa att jag måste verkligen ha svaret snabbt. Då kunde de inte kolla för hon som håller på med rtg var sjuk. Jaha och då är det ingen annan som kan göra det då?
In på fredagen igen för att höra mig för hur det har gått med den där granskningen om de hört nåt. Ja då är det iaf en snäll människa som kollar. Jo då de har fått tillbaka hennes AD bilder det gick tyvärr inte att tolka då bildmaterialet var för brusigt! Jaha sa jag när på måndag kan vi komma in och ta om bilderna då? På måndag finns tyvärr ingen tid. Då kände jag att jag började bli lite putt kan man säga.

  • För det första så måste man väl hålla koll på det man får tillbaka fr SKK även om den som "håller på" med det jobbet är sjuk!
  • För det andra så är det nog bara att fixa en tid till den som de tagit en dålig bild till. Fixa en tid som passar den hundägaren! Jag förklarade dessutonm NOGA varför jag måste ha den innan ett visst datum! Då kanske man måste avboka nån annan som det inte brådskar med?
  • För det 3e så måste man ha en rutin för hur man hanterar de bilder som man ev får tillbaka då den som sköter den sysslan på sitt jobb är sjuk. Att man då tar kontakt så snart som möjligt med den det gäller!
Ja med då har jag väl klagat klart då. Eller nu kommer jag till det beslut jag tagit i hundarnas sak, jag byter veterinärklinik helt enkelt. För nu känner jag mig riktigt trött!

Inga kommentarer: