fredag 22 februari 2013

Latsidan

Önskar jag kunnat skriva att vi tränat massor. Men tyvärr så kan jag inte det. Fast jag ska verkligen erkänna att det var iaf lite skönt att vila. Eller att ligga på latsidan några dagar. Kalla det vad ni vill!
Eller vila och vila vi har ju varit i Övik och kollat hockey. En seger och en förlust blev det för MODO dam. Dotra gjorde 2 mål och med det så var vi ju så glada! Lördagens seger ledde till att brudarna stod som seriesegrare denna säsong. Det GRATULERAR vi till! NU väntar Europacupfinalspel och sen så drar slutspelet i Riksserien igång. HEJA MODO!

Som sagt på hundfronten har det inte hänt särskilt mycket men jag har iaf tränat lite lydnad hemma i köket. Skulle verkligen behövt miljöträna med Yris men men det är mycket man skulle vilja och framförallt behöva göra.

Har iaf kommit igång med nån slags rehab för mitt knä och målsättningen är i dagsläget gymträning varannan dag. Sen får vi se om den förbannade värken försvinner med ökad träning.
Ett löpband SKA inhandlas. Men det står ju inte högst på måste göra listan. Pengarna ska ju räcka till andra saker också! Dags att göra en sjuksköterskeinsats i vårt grannland kanske?

Nä nu ser vi fram emot några lediga dagar och söndagen som tillbringas på ett nytt träningsställe, INOMHUS! Tjoho. Hela dagen med bästa Räddningsgänget!

Inga kommentarer: