torsdag 17 maj 2012

VGW eller inte VGW

Very Good Walking bältet eller selen skulle jag vilja säga. Så himla bra för hundar som av en eller annan anledning drar i kopplet. Ja tänk en del av mina hundar är verkligen så OUPPFOSTRADE så att de drar i kopplet. Ja det kan tom hända att de stressar upp sig ibland.

Jag är väl en sån där dålig hundägare som inte har FULLSTÄNDIG kontroll på mina hundar. Jag kan inte ha dem lösa var som helst och jag har inget retriverkoppel, alltså HELSTRYP heller ;-) Det händer tom att jag korrigerar dem med kopplet ibland. Alltså jag stannar när de drar lite så att de liksom inte kommer längre framåt. Usch, så jag gör.

Slut på dagens ironi! Nu till VGW!

Kungen är min draghund. Bra då man tex ska åka spark. Men det gör man ju inte för jämnan. Jag hade iaf hört bara gott om VGW så jag slog till och köpte en sele. Gud sig förbarme…. Men opps ironin slog till igen………. Hahaha!

Men på med den på Kungen och testa då. Ojojoj vilken skillnad. Han drar inte ett dugg han går lugnt och fint och han stressar inte upp de andra hundarna som är med på promenaden. Shit vilken bra sele! Kan rekommenderas till alla hundar även de som inte drar i kopplet! För den är nämligen ergonomiskt utformad för våra hundar!

Bilden lånad från nätet

Sen vet jag att jag trots allt är en bra hundägare för jag gör saker med mina hundar som både jag och dom gillar! Sen må somliga tycka att jag är halvsur men det det struntar jag i.

Nu till nåt helt annat! Hundträning. Vi har en plan mina vänner och jag, vi har en plan Sickan. Den är så bra så jag blir så glad. Nu jäklar ska det tränas hund. Vi kommer ju också att ha en “läxa” så en viss press kommer det ju att bli på oss alla. Hoppas nu att detta går i lås!

Ha en bra torsdagskväll!

Inga kommentarer: