onsdag 30 maj 2012

Mera träning


Hoppsan vad jag ligger i...
Cyklat 2 km med Yris och 2 km med Gandalf samt 3 km med Walle. Opps det blev ju 7 km för mig. Very Good!
Loppan hon gillar inte cykelturer eller jogging så med henne blir det mest promenader!

När vi sen kom hem så började jag med lite stannaraktframförmattetittaframåtträning med Walle. Ojojoj där får vi verkligen starta från en nollpunkt. Läste i min favvobok i natt när jag jobbade. om hundar som har svårt att jobba ut från föraren och fick lite tips därifrån. Så jag började lite smått med det att han ska kunna runda ett föremål och senare öka avståndet till det föremålet och runda det för att komma ut från mig mera! Och snabbare förstås!

Nu ser man iaf vad viss koppelträning kan ställa till det också!!! Jag måste blir bättre på att anpassa träningsmetoderna efter varje hund. Tycker väl att jag försöker göra det men man lär sig ju så länge man lever ;-) (förhoppningsvis).
Annars har jag nu en plan för detta framförgående iaf och det känns ju superbra! So far so good!

Letar annars efter nån bra hundkurs att gå. Söker med ljus och lykta för jag vill ju att det ska ge mig nåt också. Orkar inte harva hos de instruktörer som finns i denna stad........ Samma lika varje kurs jag gått på. Dags att de förnyar sig lite............ Jag vill ju lära mig nåt nytt om jag ska betala dyra pengar för att gå på kurs!
Kanske en kurs anpassade för lite mera rutinerade kursare vore nåt? Utan nybörjare? Vad vet jag? Jag vet ju att jag behöver det för att det överhuvudtaget ska ge mig nåt :))

Sen undrar man ju om man skriver här bara för att föra en dagbok eller om det verkligen roar nån att läsa mina inlägg. För isf kan ni väl lämna en kommentar ibland!

2 kommentarer:

Therese sa...

Jo jag är här och läser ibland, långt mellan gångerna men desto mer att läsa när det blir :) Så roligt att ni fortfarande håller igång med all träning, själv inser jag att jag glömt allt efter 4 år utan att träna något alls med Arrax. Men i sommar har jag bestämt mig för att det ska bli något spår med den gamla hunden iaf :)

Wheaten Barbro sa...

Hejsan !
Jomenvisst läser jag din blogg. Kanske inte alltid men ofta iaf. Bloggarna som blir länkade på FB klickar jag ofta in på.
Kommentarerna från mig har blivit sparsamma på bloggsidorna då jag gått via FB och gillar oftas där;=)
// Babbsan.