fredag 13 januari 2012

Nu duggar det tätt

mellan inläggen. Bäst att passa på medans man har lust, tid och ork för lite bloggande. Ja vi har ju iaf fått lite vinter och snö. Jag fick “plastmedar” till sparken när jag fyllde år. Dessa medar gör så att det går lättare att åka spark i typ skoterspår, på skare och så, då den glider hur lätt som helst på snön med dessa medar på. Så här ser det ut med medarna på!

T300

Ja vi åkte väl ca 3km. Wallle var riktigt duktig men nån draghund lär han nog inte bli. Visserligen drog han riktigt bra bitvis. Men han jobbade på bra iaf och vi hade KUL!

390250_2922537989763_1450255884_2920162_1512686653_n kopiera 

När vi kom hem var vi lagom uppvärmda för ett lydnadspass. Vi tränade fria följet. Där vi har i läxa att träna starter och stadga. Så att vi kan öka på sträckan. Det tror jag kommer rätt så snart för det här har han ju kunnat hur bra som helst. Så nötte vi lite på ställandet och där startade vi från noll med att shejpa fram det. Vips så kom han ihåg vad han skulle göra. På med stimuluskontroll, alltså kommando.

Nästa vecka ska vi träna på läggande samt inkallning. Så vi tjuvtränade lite på det med. Ja en hel del finns att önska men vi går ju kurs för att komma igång igen och på köpet fick jag liksom lust att träna vidare med Yris också.

Nu en liten powernap sen så blir det Fredagsmys…….. = dela på en påse OLW med dogsen ;))

Inga kommentarer: