söndag 1 januari 2012

Gott Nytt År!

Ja nu var det ett tag sen sist. Både jul och nyår har passerat. Ingen speciell hundträning har vi varit ute på bara våra vanliga promenader.

Julen firades hemma hos oss med släkten. En riktig trevlig jul. Hundarna fick förstås några paket de med. Vilket uppskattades. Gammelkungen han gillar mest att öppna paketen så han snodde också ett paket som inte tillhörde honom. Han älskar att riva upp papperet han.

Efter jul så drog dottern i väg på Hockey VM för damer J18. Lycka Till Min Isprinsessa!

Nyåret tillbringades alldeles solokvist med 4 hundar. Jag har ju jobbat hela nyårshelgen och resten av familjen har ju varit på vift.

Ingen av hundarna har visat nån som helst rädsla för skott, smällare och raketer. SKÖNT :)) För här smällde det minsann. Undra hur folk tänker egentligen?

Skrev förresten ett inlägg på SWTKs FB sida för att kanske kunna hjälpa nån vars hund blivit skrämd av skott smällare eller raketer i nyår men blev så tvungen att ta bort det då en del verkligen kan få till en massa skit av ingenting …… Tror bestämt jag passar mig lite för att skriva inlägg och kommentera på den sidan i fortsättningen :(

Inga kommentarer: