tisdag 16 augusti 2011

Gävle t.o.r

Igår så tog jag med mig Loppan och Yris och for till Hunplejset i Gävle. Orsaken var att jag skulle ha lite hjälp av Annika. Lite hjälp med lilla Yris öron. Eftersom jag inte är nån älskare av limmade öron så har det burit mig lite emot tidigare. Loppans och Gandalfs öron är ju så fina ändå. Men för att få det där speciella vecket som ger ett lite piggare uttryck så kanske man ska limma ändå….. Vette sjutton? Men nu är det iaf gjort.

Ja nu hade jag ju aldrig varit till Annikas Hundplejs heller så det var skoj att se hur trevliga lokaler hon hade. Ska ni klippa er wheaten så kan jag varmt rekommendera henne för hon är så duktig på det. Sen så fanns det ju en hel del saker att shoppa också. Vi fick med oss ett par fleeceflätor (bra till kamplek) samt några grisknorrar och en boll.

Kul att träffas var det ju också. Det var ju ett tag sen.

Nä nu ska jag dra till stan sen blir det nog lite ringträning här hemma. Jag ska sätta plastband på gräsmattan så det liksom blir liknande “på riktigt”. Måste ju ligga i med det här medans minnet hon mig och hundarna är färskt. Yris ska ju snart på utställning. Först i här hemma den första helgen i september, sen i Högbo på terrierklubbens utställning. Ska bli så spännande!

En liten rapport om hur träningen gick kommer sen!

See yaa!

Inga kommentarer: