tisdag 28 juni 2011

Med risk för att bli tjatig……

Viltspår! Tycker ni att det är lite tjatigt? Läs inte vidare! För det är vad inlägget kommer att handla om. Men först en bild på Walle fr. utställningen i Avesta!

FeherMackoIWantItAll

Bilden är alltså tagen av WheatenShows och lånad från deras sida.

Ja idag på morgonen så gick jag viltspår med Loppan. Spår som legat sedan i går kväll. Gick väl si så där. Men mest beroende på mitt himla strulande. Hunden  gick rätt bra i spåret men hennes matte tyckte att vi var på helt fel spår. Men sjutton det här borde jag väl lärt mig för länge sen. LITA PÅ DIN HUND! Ja nog gjorde jag henne förvirrad. Själv var hon nog också lite förvirrad…. Men av andra orsaker Tror att hon kommer att löpa ;) snart.

Ja den hunden är så himla svårläst i spåret då hon liksom studsar fram emellanåt. Men  som sagt jag får låta bli att lägga mig i som jag gjorde idag!

Igår kväll när jag la dagens spår så passade jag på att lägga ett spår till Walle. Bortblåst var det som han höll på med senast. Dessutom börjar han kännas som vanligt igen. Han tog klöven som förr och bar den till bilen. Så nu är det nog ok i hans mun/hals eller vad som felats. Nu är jag baske mig sugen på sökträning med den hunden. Har iaf en idé om vad jag ska hitta på med den hunden framöver!

Dessutom fick lill Yris “ettkortprovapåviltspår”. Jättenyfiken var hon men också lite försiktig. Oj vad hon gillade klöven! Den bar hon minsann stolt till bilen.

Ha det gött!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Oj, vad du är flitig! Det är ju något varje dag...Alicia och Tikko skall få spår ikväll, och det märks att det är dags för något. Igårkväll så gick svansen på henne så fort någon rörde sig. "Kanske något kul på gång?" såg det ut som hon tänkte...ikväll blir det - med bästa spårkompisarna i skogen. Ny spårläggare, tre apporter, en slutapport och fem vinklar - drygt 600 m blir det nog. Roligt!!!! Längtar! De sista tre gångerna har hon spårat som en gudinna, håller tummarna för att det blir ett lika bra spår ikväll.
Kramar från Skåneland

Tes sa...

Oj vad roligt att påbörja sökträning med den lilla!!! Kommer att gå fint det dära! Vad skönt att Walle är på väg tillbaka igen! Nu är han snart åter en fena i skogen!!! :-)