onsdag 6 april 2011

Vi smider planer

Dagarna löper på som vanligt. Vi går promenader i det vackra vädret. Walle och jag vi fortsätter med vår jogga/gå träning och det går riktigt bra :))

Planerna med Loppans första valpkull skrider sakta men säkert framåt. Nu börjar vi närma oss...... Utställningsmeriter står som nästa punkt på listan. Måste sätta mig ner och kolla upp var vi kan ställa och vilka domare som passar den lilla damen.

Andra planer finns det också för min kennel. Återkommer med det. Men jag söker med ljus och lykta efter en fodervärd i närheten av Hudiksvall!

Igår hade jag ett givande och trevlig samtal med en matte från de södra delarna av vårt land. Så kul att du ringde. Av henne fick jag också ett bra tips vad det gäller viltspårandet så nu har jag haft spenderbyxorna på  och beställt det hon tipsade om. Ska bli skoj att testa när det kommer på posten.
Ska dra in på ICA nån dag för att kolla upp det här med blodet också. Man behöver numera tydligen fylla i nån slag blankett för att de ska ta hem blod som man kan köpa och använda i spåret. EÙ regler antar jag. Nu ska här liggas i med spårandet. Ska väl vara som bara den om jag inte ska kunna få till en eller annan SEVCh i sommar.Nä nu skiner solen så då är det bäst att passa på att ut och njuta av den innan kvällsjobb!

1 kommentar:

Hanna och hundarna sa...

Spännande med alla planer! Lycka till med dom. :)