tisdag 1 februari 2011

Vintertrött?

Nu var det länge sen sist. Ja här händer inte så mycket just nu. Träningen ligger vi lågt med då jag saknar inspiration..... Vintertrött? Vill komma i gång med söket för det är ju det som är skoj. Bara snön ville försvinna eller åtminstone sjunka ihop.

Försöker iaf att komma igång lite med Loppans träning. Vill ju verkligen ställa ut henne i sommar för hon är ju riktigt snygg den lilla fröken. Men det finns en hel del kvar att önska i den hanteringsträningen. Kanske extern belöning vore nåt? Tips mottages tacksamt! Till hennes stora fördel är hennes NYFIKENHET! Det är nog en del av farsarvet :))

Gandalf den vackre mannen han blir ju 7 år i april och börjar också mogna lite ;)) Visst är det gulligt?
Skulle ha inhandlat en tik som lämpar sig att para med honom. Vill ju så gärna ha en "egen" valpkull efter honom. Hans mentalitet växer nog inte i träd precis. Verkligen en sån hund som jag vill ha. Arbetsmotor, snällast i hela världen, älskar människor och djur, NYFIKEN, orädd i miljö. Ja listan kan göras hur lång som helst med positiva saker. Kan faktiskt inte komma på nåt negativt med den hunden. Därför förtjänar han att få föra sin gener vidare! Han är ju dessutom SUCH!

Han har ju 2 kullar efter sig och jag har ju Loppan från den ena kullen. Så en avkomma efter honom har jag ju. Ja vi får se kanske köper jag en tik.... Men då ska jag förstås hitta en bra fodervärd till den också!

Walle ja han är ju för go han också. Han är den som sover i vår säng på nätterna. Ligga nära, helst på armen det är hans filosofi. Mattes sängvärmare. Älskar människor, vill pussa alla. Lillgubben min!

Idag ska det fixas med lite papper. Har en del som ska bokföras. Sen så ska jag ju hinna med att frisera Wallemannen lite också! Till kvällen blir det kalas. Johan min äldste son fyller 28år. GRATTIS lillgubben ;)

1 kommentar:

Malin sa...

Hej, nu hittade jag till dig. Kul att läsa och se på fina bilder på fina hundar! Tjing