måndag 21 februari 2011

Är det en vanlig dag?


Nä det är ingen vanlig dag för det är Elins födelsedag, hurra, hurra, hurra! Grattis Isprinsessan som fyller 16 år idag!

Ett tag sen jag fick ner några rader här på bloggen. Men det händer inte så mycket heller. Snödjupet är väl fortfarande över metern och kylan ligger kvar. Härom natten var det - 30, så det dröjer nog innan det blir vår.... :(( Sök är ju inte ens att tänka på just nu... Synd för det är ju det jag vill träna.
Ja att träna hund det är nog det jag ska syssla med. Det här med att tävla ligger inte i min natur har jag upptäckt. Så vi tränar vidare....

Just nu kör vi lite klickerträning hemma i köket. Loppan tränas i grundställningarna och vi lägger just nu krutet på bakdelskontroll. Hon är är så kvicktänkt och rolig att träna med den hunden. Ska försöka träna in henne på externbelöning. Det tror jag att vi kan ha stor nytta av i andra sammanhang också.... Ja vi får se.

Wallemannen han har jag nött apportering med så nu sitter det riktigt bra igen. Han har blivit en lite roligare hund på sista tiden. Han är busig och kan t.o.m tänka sig att leka lite. Det här har kommit sen Diva flyttade så för honom blev det bra iaf. Hon kanske höll honom i ett järngrepp, vem vet?

Hej Då!

Inga kommentarer: