tisdag 30 november 2010

Snön den har vräkt ner

Ja här har det snöat intensivt i flera dagar. Snart är det liksom kört att träna sök eller att spåra. Ja iaf i skogen.
Just nu är det så man knappt vill gå på promenad. Dåligt snöröjt och det får man förstå då det snöar som det gör. De hinner väl inte med kan man tänka.

Har jobbat nätter igen denna helg men nu är jag ledig ett par helger iaf. Skönt ska det bli. När man jobbar natt så saknar man lust för allt vad hundträning heter. Jo har tränat lite apportering hemma i köket med Walle. Körde metallen då den andra alltså den av trä ligger ute i garaget och då måste jag skotta först och det har jag ingen lust med.

Nu har det iaf gett sig med snöandet. Men istället är det -15, lite för kallt för min smak. Inomhus är det iaf behagligt, eldar i kaminen. Hög mysfaktor och go värme blir det!

Loppan har kommit in i sitt andra löp. Nästan ett helt år efter sitt första löp ja iaf 10 månader. Rätt lämpligt med långt mellan löpen då man har hanhundar här hemma. Gandalf blir ju pipig och gnällig mest hela dagarna. Tack och lov inte nätterna. Sen hinner hon väl precis gå ur sitt löp så är det väl dags för nästa tik. Ja vi får se! Vi har ju höglöpet kvar......

Nä nu ska jag baka saffranbullar, mums!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Låter som att du har det ganska mysigt i din stuga nu...men håller med dig det blir inte mycket till träning när det är så här kallt, inte ens de fyrfotade är så allerta.
Mina killar piper oxå fast vi inte har nån tik men vi bor i en fyrvägskorsning där många stans hundar traskar....Är fortfarande skraltig men ska försöka jobba i möra!
Vi synes// Kramkram

zabina sa...

Hello tror jag kommer å momsar i mig allt du bakar...mina volanger ser lite slapp ut, nä jag skojar dom sväller.skit samma går ju mest i jogging i allafall.
Ja Wiggo å jag är svettiga, Molly löper 2 häng tjohooooo.sen får man ju se ,lite tidigt om jag ser på vilken dag så det kanske blir inget av det hela.
Zally började i dag så vet du någon som vill avlasta så hör av dig ....
Kram på dig Z