fredag 9 juli 2010

Småsve

Gårdagen började tidigt, 07:30 var jag i skogen för att träffa A. Skulle få lite tips hur jag kan träna Loppan som ganska så plötsligt blivit försiktig i sin kontakt med främmande människor. Varför hon blivit det vet jag faktiskt inte??? Men kanske har det med åldern att göra? Vem vet?

Ja Loppan fick iaf träffa för henne några okända människor och A tittade lite på hennes beteende och klurade lite på hur vi ska gå vidare med träningen. Fick "verktyg" med mig hem och nu gäller det att träna flitigt. Loppis och jag stannade en stund där i skogen och tittade på As spårkurs. Lite sugen blev man allt på att spåra lite. Förresten så ska jag spåra mera med Loppan för att förstärka hennes självförtroende. Spårträningen kan man säga att den ingår i träningsprogrammet.

På eftermiddagen drog jag och M till Järvsö för att titta på lydnadstävlingar. K skulle ju tävla med sin Konrad och de gick riktigt bra för henne. Heja! Kul att tillbringa kvällen med så trevliga brudar :=) Det blåste lite kallt men det var nog tur det för när vinden mojnade så kom de. Inte myggor men "småsve", knott kanske ni kallar dem. Men här har de inget annat namn än "småsve". För att de är små och bettet svider kan man tänka. Då drog vi hemåt för med dessa djur står iaf inte vi ut.

Nä nu ska jag dra till skogs för lite spår!

1 kommentar:

Elin H sa...

Hej! Kul med en till som bloggar om Wheaten, kram!