söndag 13 juni 2010

Regn och blåst

Vaknar efter att ha jobbat natt och sovit dag. Regnet vräker ner och det blåser i princip storm. Ett riktig hundväder alltså :) Ingen lust för varken hundpromend eller hundträning. Men känner ändå för att göra nån nytta. Så istället åker dammsugaren fram. Husse dammsuger och jag torkar golven. Sen får jag lite dåligt samvet och på åker regnkläder och det blir långprommis för Walle idag. Jag delar ju ofta på hundarnas långpromenader för att det är mest praktiskt för mig!

Walle är en underbar promenad hund. Lugn och fin. Vi traskar och går i en timme. Dyblöt och rätt så sandig är han när vi kommer hem. In i duschen för att bli lite renare. Sen kloklippning och lite pälsvård. Efter det har vi en trött Walle och klockan är dags för nattarbete igen.

På promenaden tränades det lite också. Inkallning utanför hus med skällande hund i hundgård. Inga problem för Walle. Linförighet med lite svängar, nja där släpper han lite = mera träning. Tänk så blev det ändå promenad och hundträning denna regniga dag. så det kan bli ;)

Imogon efter sömn blir det sökträning med de bästa!

Kramen

1 kommentar:

Camilla sa...

Hej er på!

Verkar som om vårt regn har smittat av sig längre norr över. Här har de lovat sommar igen med sol och 18 grader, men det enda som lyser är frånvaron av sol och värme...

Hoppas att Gandalf blir bättre i sin tass.

Idag skall vi till spårskogen med kompisarna. Skall försöka få upp Tikkos intresse för spår igen. Tappat det sedan i höstas. Så det blir dubbelspår Camilla med en krydda av Alicia för hennes del, Alicia får ta Tikkos kortare först för att sedan få ett lite längre med apporter. Hon har ju fått spår lite kontinuerligt under vinterhalvåret, medan Tikko har haft paus pga sitt anaplasma-skov hon fick i vintras. Hon är inte riktigt "fit-for-fight" för tillfället, så det blir bara ett kort spår idag.
Stora kramar
Camilla, Tikko och Alicia